قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۷/۰۹ - ۱۷:۳۸
«سراج 24» بررسی می کند؛

تلاش ناکام بندر بن سلطان در تهران، در صورت واقعیت احتمالی خبر

باید به شایعات عنوان شده مبنی بر حضور محرمانه او طی هفته گذشته به تهران اشاره نمود که به نظر می رسد حتی در صورت واقعیت داشتن این موضوع ؛ رغبتی از سوی مسئولان عالی نظام برای قبول درخواست ملاقات های او نشان داده نشده است

تلاش ناکام بندر بن سلطان در تهران، در صورت واقعیت احتمالی خبر
باید به شایعات عنوان شده مبنی بر حضور محرمانه او طی هفته گذشته به تهران اشاره نمود که به نظر می رسد حتی در صورت واقعیت داشتن این موضوع ؛ رغبتی از سوی مسئولان عالی نظام برای قبول درخواست ملاقات های او نشان داده نشده است و او دست خالی تهران را ترک نموده که این امر احتمالا برای عقب نماندن از سیاست از سر گیری روابط با تهران توسط واشنگتن ، اتخاذ شده است.
 
سرویس بین الملل«سراج24» : پس از فعل و انفعالات صورت گرفته در منطقه خاورمیانه طی سال ها و مخصوصا ماه های اخیر ، قطعا به نقش پر رنگ عربستان در بروز و ظهور بسیاری از آنان پی خواهیم برد. حملات انتحاری و تروریستی و بمب گذاری ها و نیز قتل عام و سر بریدن مردم با مذاهب مختلفی نظیر مسیحی و مسلمان شیعه و سنی شامل زنان و کودکان و  اقشار مختلف در کشور های منطقه ، جزئی از فعالیت های صورت گرفته حکومت ریاض در این منطقه خاورمیانه است.
 
 
اما در این بین باید به نقش فعال سلطان بن بندر بن عبد العزیز رییس دستگاه اطلاعاتی و امنیتی سعودی ها اشاره نمود که وی پس از رسیدن به این جایگاه ، از هرگونه تلاشی برای اثبات نقش رهبری و تاثیر گذار البته با گرایشات آمریکایی – صهیونیستی عربستان در منطقه ، کوتاهی نکرده است.
 
 
 
با توجه به مسائل عنوان شده می توان به این نتیجه رسید که حضور دیپلمات کار کشته و شاهزاده با نفوذ عربستان در این منصب ، تبعات بسیار منفی زیادی برای امنیت منطقه پر تنش خاور میانه داشته است. طی همین 3 – 2 ماه گذشته او دیدار ها و لابی و رایزنی های گسترده ای را برای پیشبرد اهداف مورد نظر مقامات سعودی در منطقه داشته که از آن بین می توان به حضور وی در مسکو و ملاقات و مذاکره 5 ساعته او با پوتین در کاخ کرملین اشاره نمود.
 
 
مذاکره ای که تحلیل  ها و گمانه زنی های مختلفی را در بر داشت و از آن مورد می توان به ارائه مشوق های مالی هنگفت به روسیه برای خال کردن پشت بشار اسد و عدم همکاری با ایران اشاره نمود که در انتهای این مذاکرات لحن دوستانه او با مقامات روسیه به جهت عدم تمایلشان به پیشنهادات عربستان ؛ به تهدید روس ها هم منجر شد.
 
 
حتی باید به دیدار های اخیر وی با سران گروه های تروریستی منطقه ای شامل سلفی – وهابی های عراقی ، پاکستانی ، لبنانی و چچنی و حتی اروپایی و رد پای این گروه ها در بمب گذاری ها و کشتار مردم بی گناه در مناطق مختلف بحرانی خاورمیانه اشاره نمود.
 
 
 
ولی در جدید ترین اخبار منتشر شده از اقدامات او باید به شایعات عنوان شده مبنی بر حضور محرمانه او طی هفته گذشته به تهران اشاره نمود که به نظر می رسد حتی در صورت واقعیت داشتن این موضوع ؛ رغبتی از سوی مسئولان عالی نظام برای قبول درخواست ملاقات های او نشان داده نشده است و او دست خالی تهران را ترک نموده که این امر احتمالا برای عقب نماندن از سیاست از سر گیری روابط با تهران توسط واشنگتن ، اتخاذ شده است.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••